0180 890120 post@studio-dck.nl Adres
 
 
 
 
Constructief advies

Als ontwerpend constructeur adviseren wij dagelijks klanten die betrokken zijn bij utiliteitsbouw, woningbouw, industriebouw en infrabouw. Onze expertise beperkt zich niet tot nieuwbouw.

Wij hebben ook ervaring met zogenaamde "transformaties" waarbij bestaande gebouwen een nieuwe bestemming krijgen. U kunt denken aan het ombouwen van een bestaand kantoorgebouw naar een appartementengebouw. Uiteraard kunnen wij u ook adviseren bij kleinschalige verbouwingen.

Wij leveren onze input in alle fasen van het ontwerp- en uitvoeringsproces. Vanaf het eerste idee tot en met de realisatie kunt u rekenen op creativiteit en betrokkenheid bij het ontwerp en de realisatie van gebouwen en bouwwerken. Wij leggen onze klant alternatieven voor zodat het constructief ontwerp zo optimaal mogelijk integreert in het architectonisch ontwerp.

Wij denken mee in zaken die projectontwikkeling en architectuur raken. Echter, ook de bouwkosten en bouwbaarheid van constructies vinden wij belangrijk. Bij conflicterende belangen zijn wij altijd bereid het maximale eruit te halen.
 
 
CONSTRUCTEURS MET VISIE EN AMBITIE