0180 890120 post@studio-dck.nl Adres
 
 
 
 
Research en development

Dick van Keulen heeft veel ervaring met het uitvoeren van constructief onderzoek vanwege zijn werkzaamheden aan de faculteit Civiele Techniek van de TU Delft. Met deze ervaring is Ingenieursstudio DCK prima in staat uw "Research en Development" opgave en vraagstukken uit te voeren.

Wij maken in overleg met u eerst een duidelijk onderzoeksplan waarin uw vragen, de doelstelling en een planning worden opgenomen. Zo weet u van te voren wat u van ons kunt verwachten. Wij helpen u graag uw ideeën concreet te maken en deze te voorzien van een degelijke constructieve onderbouwing.

Op een aantal concrete onderwerpen is door ons onderzoek verricht. ir. Dick van Keulen wordt in binnen- en buitenland gezien als expert op het gebied van "prefab beton en hoge gebouwen". Hij publiceert op dit onderwerp en wordt regelmatig gevraagd als spreker.

Drie onderwerpen zijn bij dit onderzoek relevant; het selecteren van de meest geschikte bouwmethoden voor hoogbouw (tunnelbekisting, glijbekisting of prefab beton), het constructieve gedrag van geprefabriceerde stabiliteitsconstructies en hoogbelaste mortelvoegverbindingen voor verticale en horizontale voegen. 
 
CONSTRUCTEURS MET VISIE EN AMBITIE